Nedelja17. december 2017

Koristne povezave

PLASTELINI

PONGO SOFT je izboljšana verzija plastelina PONGO. Je mehkejši in lažji, na zraku se ne posuši in ga lahko znova in znova uporabimo. Vsebuje vosek in minerale.

Mehak plastelin v 4 osnovnih barvah je idealen za igrivo razvijanje ročnih spretnosti, občutka za oblikovanje in razlikovanje barv. Je lahko gnetljiv, lahko ga režete, valjate, stiskate, vanj odtiskujete različne oblike.... Plastelin se med delom ne lepi na prste in podlago, iz tkanin se enostavno izpere. Pakiran je v 4 neprodušno zaprte lončke, v katerih pokrove so vdelani različni kalupi za odtiskovanje otroških motivov.

Izredno mehak plastelin, ki se ne suši na zraku. Pakiran je v priročnem kovčku s pokrovom, ki ima ročaj za prenašanje. V kovčku je 6 barv po 4oog vsake barve, pakirane v 4 paketkih po 100g.

Spletna stran uporablja piškotke s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo, analizira promet ter omogoča uporabo vtičnikov družbenih medijev. Z nadaljno uporabo se strinjate k uporabi piškotkov. Odločitev lahko spremenite s klikom na Nastavitve.