Četrtek13. junij 2024

Koristne povezave

SLIKARSKA STOJALA

Izredno kvalitetno in stabilno namizno stojalo, primerno za poslikavo manjših platen ali kartonov. Lahko ga uporabite tudi kot ličen podstavek za postavitev slike na mizo, polico... Izdelan je iz kvalitetnega tropsega lesa paulovnije (Paulownia tomentosa). Dimenzije stojala pripravljenega za uporabo so 24x21x60 cm, maksimalna višina platna je 40 cm.

Izredno kvalitetno in stabilno namizno stojalo, primerno za poslikavo manjših platen ali kartonov. Izdelan je iz kvalitetnega tropsega lesa paulovnije (Paulownia tomentosa). Dimenzije stojala pripravljenega za uporabo so 28x32x76 cm, maksimalna višina platna je 60 cm.

Najbolj priljubljeno prenosno slikarsko stojalo. Zaradi nizke teže in trdnosti je izredno primerno za prenašanje in slikanje v naravi. Izdelano je iz kvalitetnega bukovega lesa, maksimalna višin astojala je 128-182 cm, maksimalna višina platna 65 cm.

Izdelano iz kvalitetnega smrekovega lesa, najvišja možna višina platna 120 cm. Zelo ugodna cena!!

Spletna stran uporablja piškotke s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo, analizira promet ter omogoča uporabo vtičnikov družbenih medijev. Z nadaljno uporabo se strinjate k uporabi piškotkov. Odločitev lahko spremenite s klikom na Nastavitve.