Četrtek13. junij 2024

Koristne povezave

ŠELESHAMER B1 BARVEN

Visokokvalitetni šeleshamri proizvajalca FAVINI Italija v 8 PASTELNIH barvah. Naroči se tako, da se v opombo pri zaključku naročila vpišejo številke barv, ki jih želite naročiti in količina (npr. 25 MODRA - 10 kosov, ...).Klikni 2x v razmaku na sliko za povečanje.

Visoko kvalitetni šeleshamri proizvajalca FAVINI Italija v 10 INTENZIVNIH barvah. Naroči se tako, da se v opombo pri zaključku naročila vpišejo številke barv, ki jih želite naročiti in količina (npr. 02 RUMENA -10 kosov, ...). Klikni 2x v razmaku na sliko za povečanje.

Visoko kvalitetni šeleshamri proizvajalca FAVINI Italija v 5 TEMNIH barvah. Naroči se tako, da se v opombo pri zaključku naročila vpišejo številke barv, ki jih želite naročiti (npr. 16 ČRNA - 5 kosov, ...). Klikni 2x v razmaku na sliko za povečanje.

Ena stran je gladka, druga pa hrapava. Primeren za risanje s pasteli, kredami, ogljem ...

Ena stran je gladka, druga pa hrapava. Primeren za risanje s pasteli, kredami, ogljem ... Naroči se tako, da se v opombo pri zaključku naročila vpišejo številke barv, ki jih želite naročiti in količina (npr. 05 TEMNO RDEČA -10 kosov, ...). Klikni 2x v razmaku na sliko za povečanje.

Spletna stran uporablja piškotke s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo, analizira promet ter omogoča uporabo vtičnikov družbenih medijev. Z nadaljno uporabo se strinjate k uporabi piškotkov. Odločitev lahko spremenite s klikom na Nastavitve.