Četrtek13. junij 2024

Koristne povezave

OSTALA LEPILA

Lepi les, porcelan, steklo, različne plastike, kovino, gumo itd. v nekaj sekundah. Navodilo za uporabo je natisnjeno na embalaži.

Lepilo, ki so ga v šoli uporabljale že starejše generacije. Uporabno za papir in karton. Nanaša se z lopatico, ki je priložena.

Lepilo je odlično za kaširanje. Potrebno količino lepila zmešamo z vodo. Lepilo nanašamo s čopičem ali kar s prsti. Navodilo o uporabi je natisnjeno na embalaži.

Art. 240565

Lepilo NEOSTIK 120 ml

Lepilo Neostik je univerzalno kontaktno lepilo na podlagi sintetičnega kavčuka. Uspešno in hitro lepi različne materiale med sabo in na različne podlage. Lepilo Neostik se uporablja pri lepljenju usnja, gume, tkanin, plute, kartona, raznih plastičnih oblog, profilov ter drugih materialov med sabo ali na les, kovine, beton, kamen, steklo.

Permanentno lepilo v rolerju širine 8,4 mm, dolžina traku 10 m.

Spletna stran uporablja piškotke s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo, analizira promet ter omogoča uporabo vtičnikov družbenih medijev. Z nadaljno uporabo se strinjate k uporabi piškotkov. Odločitev lahko spremenite s klikom na Nastavitve.